Your search results

Angelamfi Hitra

legg til i favoritter
2041

OVERNATTING
Angelamfi Hitra har 21 velutstyrte rorbuer og leiligheter, alle er fullt utstyrt med kjøkken, stue, soverom og terrasse. Samtlige boenheter ligger ved bryggekanten og med utsikt over vågen.  I rorbuene har alle soverom eget bad/toalett, mens leilighetene har ett eller flere bad/toalett avhengig av antall sengeplasser.  Alle rorbuer og leiligheter er inkludert ferdig oppredde senger, håndklær og vasking.

Anlegget har også eget badeanlegg med boblebad, badestamp og badstu som står til disposisjon for våre gjester.

I utgangspunktet er opphold på Angelamfi Hitra basert på selvhusholdning, men for grupper kan man forhåndsbestille måltider basert på de lekreste lokale råvarer.  Disse vil da bli servert i kroa på kaia eller i grillhytta oppe i skogkanten.

BÅTER TIL LEIE
Storhavet venter der ute med spennende opplevelser, etter en rask båttur starter jakten på storfisken. Angelamfi Hitra er det perfekte utgangspunkt for en uforglemmelig fiskeopplevelse.

I havneanlegget som ligger rett utenfor vinduet der du bor ligger det over 35 båter klare for bruk. Båt og motorstørrelse varierer og kan bestemmes ut fra de ferdigheter og behov du har. Alle båter er godt utstyrt med ekkolodd, gps og kartplotter.

• Skjærgårdsjeep, 25 HK utenbords, bensin
• Skjærgårdsjeep, 40 HK utenbords, bensin
• Skjærgårdsjeep, 75 HK utenbords, bensin
• Arvor, 85 HK innenbords, diesel
• Arvor, 115 HK innenbords, diesel
• Arvor,  150 HK innenbords, diesel
• Kaasbøll, 90 HK utenbords, bensin
• Kaasbøll, 100 HK innenbords, diesel

MØTEROM
Hos Angelamfi Hitra skreddersyr vi løsninger for at du skal få full uttelling for ditt arrangement.  Uansett type arrangement; firmatur, julebord, møtevirksomhet, kundearrangement, ledersamlinger, kurs eller konferanse – så kan vi tilby et maritimt miljø, frisk luft og god atmosfære bare 2,5 time fra Trondheim.

Møterom for inntil 50 og 16 personer, egen garderobe og toalett. Møterommene er tilknyttet en egen terrasse som kan benyttes til en benstrekk i kaffepausene. Møterommet har AV-utstyr og tilgang på trådløst internett.

Uvanlige, spennende og storslåtte opplevelser bringer mennesker sammen, noe å snakke om og bygge gode relasjoner, vi tilbyr en rekke aktiviteter som kan gjøre oppholdet til en minnerik opplevelse.

Du finner oss sørvest på Hitra, i Grefsnesvågen – ut mot storhavet og tusenvis av øyer, holmer og skjær.
Vi ønsker dere velkommen og ser fram til å skreddersy et spennende opphold hos oss.

www.angelamfi.com, post@angelamfi.com, tlf + 47 72 46 53 00

Country: Norway
Property Id : 6680
  • Velkommen til Hitra

    Med sin vakre natur og kultur er Hitra en perle i Sør-Trøndelag du aldri vil glemme. Øyriket med sine 2500 øyer, holmer og skjær er et svært populært feriested der du blir vel tatt i mot av øya sine beboere “hitterværingene”.

  • Værvarsel for Hitra

    Klikk her for å se værvarsel for flere steder på Hitra - 3 dager fremover