Your search results

Dolmsundet hotell Hitra

legg til i favoritter
655

Dolmsundet hotell Hitra har sitt utspring fra Hitra Veikro, senere Hitra Kro og motell (1983-1991), på samme område. Hotellet ble ferdigstilt og åpnet i mars 1991. Vi har bygd ut flere ganger, og hotellet er renovert i perioden 2012-2016.  Pr i dag kan vi tilby overnatting i hotellrom, leiligheter og hytter og i restauranten disker vi opp med god mat basert på lokale råvarer i verdensklasse.

Frokost på hotellet;  vi står opp tidlig og har frokosten klar allerede kl. 06.00.  Nytraktet kaffe og nystekte brød og crossainter. Herlig duft av egg og bacon.  Smør deg gjerne matpakke slik at du har å gå på utover dagen.

A la carte meny; mandag-lørdag 16.00-22.00.

• Stor buffet; hver søndag hele året. Her finner du mye god mat!  Varmretter, kaldretter og desserter. Barnevennlig og hyggelig for hele familien.

Små og store anledninger; Dolmsundet hotell Hitra har selskapslokaler for en hver anledning og har lang erfaring med bryllup, jubileum, bursdager, firmafester, barnedåp, konfirmasjoner, minnesamvær og andre sammenkomster.  Vi har selskaps-menyer som passer alle.

LANGHUSET, PÅ HISTORISK GRUNN
Her i Dolmsundet er det gjort mange funn som fører oss århundrer tilbake i tid, og for oss er historien viktig. Langhuset er derfor bygd opp på samme måte som i folkevandringstiden. Helt uten hammer og spiker.  Langhuset er hittil det eneste i Norge som er bygd nøyaktig i de samme stolpehullene som ble avdekket under feltkurset i 1997. Her befinner vi oss altså på historisk grunn.

I langhuset kan vi arrangere luncher, vorspiel og middager. Selskaper og jubileum. Langhuset kan også brukes til møterom eller møtepauser med historiefortellinger rundt bålet.

Langhuset er kun åpent for grupper, og ved forhåndsbestilling.

www.dolmsundet.no, tlf +47 44 04 40, post@dolmsundet.no

 

Country: Norway
Property Id : 6700

Contact Me

  • Velkommen til Hitra

    Med sin vakre natur og kultur er Hitra en perle i Sør-Trøndelag du aldri vil glemme. Øyriket med sine 2500 øyer, holmer og skjær er et svært populært feriested der du blir vel tatt i mot av øya sine beboere “hitterværingene”.

  • Værvarsel for Hitra

    Klikk her for å se værvarsel for flere steder på Hitra - 3 dager fremover