Your search results

Dolmsundet hotell Hitra

Melandsjø,
legg til i favoritter
1765

DOLMSUNDET HOTELL HITRA ER ET FULLSERVICE OVERNATTINGSSTED SENTRALT BELIGGENDE I ØYREGIONEN
Dolmsundet hotell er sentralt beliggende fullservice overnattingssted i Hitra/Frøya-regionen, midt i mellom kommunesentrene Fillan (12 km) og Sistranda (11 km). Hos oss får du tidlig frokost (fra kl 06:00), muligheter for å smøre matpakke, kaffe take-away, og kjøkkenet er åpent langt utover kvelden. Hos oss er det gratis trådløst internett som dekker alle gjesteareal, fellesareal, utendørs, hytter og leiligheter.

Hotellrom:  28
Leiligheter:  8
Hytter:  8
HCP rom:  3
Suite:  1
Plass til personer i enkelt soverom:  60
Totalt antall senger:  131

Høydepunkter på Dolmsundet hotell Hitra:
· Nye, flotte og store hotellrom – her har du god plass. Mange med egen terasse.
· Leiligheter og hytter med to soverom, kjøkken, stue, bad med dusj/Wc. TV og internett.
· God mat basert på lokale råvarer, og store porsjoner.
· Treningsrom – gratis å bruke.
· Øyregionens desidert kjappeste internett-tilkobling med 200 Mbit wlan – 100% dekning!
· Suveren 3G/4G-dekning fra Telenor og Netcom.

LANGHUSET
Vårt hyggelige vertskap tar dere med tilbake til 400-tallet. Stemningen rundt bålet inne i langhuset er helt unik, og sammen med god mat, drikke og en spennende historie om hvordan det var å bygge hus, bo og leve i Dolmsundet for 1600 år siden blir kvelden uforglemmelig. Langhuset ligger rett ved hotellet, ca 200 meter ned mot sjøen.
I langhuset fra jernalderen kan vi arrangere luncher, vorspiel og middager. Langhuset kan brukes til møterom med en annerledes ramme (her finner du ingen prosjektor!) eller møtepauser med historiefortellinger rundt bålet. Hva med å invitere en spennende foredragsholder?

Hva med å kombinere lunch i langhuset med et ekte Jernalder-OL i historisk park?
Her i Dolmsundet er det gjort mange funn som fører oss århundrer tilbake i tid, og for oss er historie viktig. Langhuset er derfor bygd opp på eksakt samme måte som i folkevandringstiden, helt uten hammer og spiker. Ikke nok med det, Langhuset i Dolmsundet er det eneste i hele Norge som er bygd nøyaktig de samme stolpehullene som ble avdekt under et feltkurs i arkeologi i 1997.

LITT OM HISTORIEN
Vi er stolte av å kunne fortelle at hotellet i perioden 2012-2015 har utvidet kapasiteten med å bygge 20 nye hotellrom, suite og treningsrom. Vi har i tillegg pusset opp alle rom, leiligheter og hytter slik at hele anlegget framstår som moderne og nytt. Dolmsundet hotell har sitt utspring fra Hitra Veikro, senere Hitra Kro og motell (1983-1991), på samme område. Hotellet ble ferdigstilt og åpnet i mars 1991. Det er lagt stor vekt på å bruke materialer med hittersk særpreg. Granitten i veggene og i fasaden er hentet fra Hernes ved Kvenvær i Hitra kommune.

Dolmsundet hotell as er et privat aksjeselskap etablert 27. juli 2005. Personene bak selskapet har lang erfaring i hotell- og servicebransjen og har lokal forankring. Vi tror at den kombinasjonen skal gi et stabilt og godt hotell- og restauranttilbud til forretningsreisende, kursgjester, turister og lokalbefolkningen.

MØTEROM
BARMFJORDEN (100 m2):  100 sitteplasser i kino-oppsett, 70 i skoleoppsett, 35 i U-bord, 30 styrebord
STORSTRAUMEN (70 m2):  70 sitteplasser i kino-oppsett, 50 i skoleoppsett, 25 i U-bord, 24 styrebord
SMÅSTRAUMEN (30 m2):  10 sitteplasser styrebord
KINOSSALEN (100 m2):  60 sitteplasser i kino-oppsett
RESTAURANT DOLMSUNDET (100 m2)
LANGHUSET:  60 sitteplasser i U-bord

Alle møterom er fullt utstyrt med tekniske hjelpemidler.

www.dolmsundet.no, post@dolmsundet.no, tlf +47 72 44 04 40

Address: Melandsjø
State/County:
Zip: 7250
Country: Norway
Property Id : 5824
Treningsrom
Leie fiskeutstyr
Vaskemaskin
Ladestasjon for El-bil
  • Velkommen til Hitra

    Med sin vakre natur og kultur er Hitra en perle i Sør-Trøndelag du aldri vil glemme. Øyriket med sine 2500 øyer, holmer og skjær er et svært populært feriested der du blir vel tatt i mot av øya sine beboere “hitterværingene”.

  • Værvarsel for Hitra

    Klikk her for å se værvarsel for flere steder på Hitra - 3 dager fremover