header_image

Your search results

Hitra Turistservice AS

legg til i favoritter
1661

Hitra Turistservice AS har siden 1989 drevet med formidling av hus, hytter og fiskesentra på øyene Hitra og Frøya.  Ferieoppholdet er for de fleste årets høydepunkt, og derfor er det viktig at dere får et opphold som kan ”lade batteriene” til nytt arbeidsår.

Hitra Turistservice har spesialisert seg på fisketurisme, men driver også bilutleie og souvenirshop på Hurtigbåtterminalen.

Etter over 26 sesonger har vi lært av våre feil og har i dag bosteder og servicetilbud som gjestene våre kan føle seg trygge på. Alt skal ligge til rette slik at dere får et minnerikt opphold hos oss.

Av oss som jobber i firmaet, er 3 oppvokst og har bodd på øyene i alle år. Derfor har vi de beste kunnskaper om de muligheter som finnes og kjenner våre utleiere godt.

Velg mellom 94 bosteder, alt etter om du ønsker å leie et enkeltstående feriehus eller å bo ved ett av våre fiskesenter, alle med kort avstand til sjøen. Båt inngår ved hvert bosted.

Be om å få tilsendt vår feriehuskatalog, eller gå inn på vår hjemmeside www.hitraturistservice.no for å få rikholdig informasjon om våre bosteder og vårt servicetilbud.

Dere er hjertelig velkommen som gjest hos oss. Dere finner oss ved vår nybygde hurtigbåtterminal direkte ved ankomst Hitra, enten dere kommer med bil eller reiser med Kystekspressen.

HITRA TURISTSERVICE TILBYR OGSÅ MØTEROM I HURTIGBÅTTERMINALEN
HITRA (47 m2):  36 sitteplasser i kino-oppsett, 26 i skoleoppsett, 26 i U-bord, 20 styrebord
FRØYA (25 m2):  16 sitteplasser i kino-oppsett, 16 i skoleoppsett, 12 i U-bord, 12 styrebord
KYSTMUSEET (22 m2):  8 sitteplasser styrebord
HITRA+FRØYA I ETT ROM (72 m2):  50 sitteplasser i kino-oppsett, 50 i skoleoppsett, 38 i U-bord, 32 styrebord

Kafe Sjøsprøyt holder til i teminalen og står for servering av mat og drikke i forbindelse med møtene (mobil 407 61 911)

www.hitraturistservice.no, post@hitraturistservice.no, mobil + 47 400 01 955

City:
State/County:
Country: Norway
Property Id : 6607

Compare properties

Andre oppføringer

Vågen Camping

Hitras natur- og fiske-camping.
Hitras natur- og fiske-camping.
  • Velkommen til Hitra

    Med sin vakre natur og kultur er Hitra en perle i Sør-Trøndelag du aldri vil glemme. Øyriket med sine 2500 øyer, holmer og skjær er et svært populært feriested der du blir vel tatt i mot av øya sine beboere “hitterværingene”.

  • Værvarsel for Hitra

    Klikk her for å se værvarsel for flere steder på Hitra - 3 dager fremover