header_image

Your search results

Knarren brygge

Knarrlagsund,
legg til i favoritter
1875

Knarren Brygge ligger i Knarrlagsundet mellom Fjellværøya og Ulvøya. Overnatting, møterom, restaurant, stor Joker dagligvarebutikk, drivstoff for båt og bil, kai og marina med stor gjestehavn. Knarrlagsundet ligger idyllisk til mellom de to øyene. Her står husene tett i tett og danner en kystperle som er verdt å besøke.
Knarren er særlig kjent for idyllisk beliggenhet og tradisjonelle vår- og sommerarrangementer: påskehelg, pinsehelg, Åge-helg, sjømatfestival og øl-festival.

Knarren utvidet i 2016  restauranten med nytt kjøkken og stor utvidelse av sanitæranlegget.

OVERNATTING PÅ KNARREN BRYGGE
Overnattingskapasiteten ved Knarren Brygge er totalt 35 sengeplasser fordelt på Kvitbrygga og to rorbuer. Kvitbrygga er opprinnelig en gammel brygge/lagerbygg. I 2. etasje er det 23 overnattingsplasser med muligheter for ekstrasenger. Knarren Brygge har i tillegg to rorbuer. Dette er hyggelige boenheter for familier og mindre grupper og kan være et supplement til overnatting for større grupper som har samlinger eller møter i Kvitbrygga.

MØTEROM
I 1. etasje i Kvitbrygga, med plass til 20-25 personer

www.knarren.no, post@knarren.no, tlf + 47 72 44 27 00

Address: Knarrlagsund
State/County:
Zip: 7242
Country: Norway
Property Id : 5829
  • Velkommen til Hitra

    Med sin vakre natur og kultur er Hitra en perle i Sør-Trøndelag du aldri vil glemme. Øyriket med sine 2500 øyer, holmer og skjær er et svært populært feriested der du blir vel tatt i mot av øya sine beboere “hitterværingene”.

  • Værvarsel for Hitra

    Klikk her for å se værvarsel for flere steder på Hitra - 3 dager fremover